REACTIES

Het was weer geweldig dit jaar! (Stefan G. - 03/12/2023)


Hartelijk dank voor uw bezoek. Altijd op tijd, goed georganiseerd. De kinderen waren heel blij. (Lusine P. - 03/12/2023)


Jullie bezoek was ook dit jaar geweldig! De kleinkinderen maar ook de volwassenen hebben er weer van genoten.

Wij vinden het leuk dat de sfeer jaar op jaar meer “familiaal” en wat minder “serieus" wordt, dat er veel gelachen wordt en dat af en toe een kwinkslag kan gegeven worden. Wij bieden jullie een contract aan voor de volgende decennia want Sinterklaas wordt toch niet ouder. Wat 2024 betreft zouden wij graag reeds een bezoek vastleggen. (Michel V. - 03/12/2023)


Beste Sint, De kinderen hebben enorm genoten van uw bezoek. Het was ook fantastisch dat er twee 'echte' Zwarte Pieten bij waren. Jullie namen de tijd om over elk kindje apart iets te vertellen. Ze mochten op de schoot bij Zwarte Piet en er werd tijd gemaakt voor foto's. Enorm bedankt voor het bezoek. (Sofie V. - 03/12/2023)


De kinderen en wij hebben weer hard van jullie bezoek genoten. Graag reserveren we voor volgend jaar. (Stéphanie D. - 03/12/2023)


Dank u voor jullie bezoek! De kindjes hebben genoten en waren zeer verrast om jullie te zien! Leuk om een geschenkje te krijgen! Dank u voor jullie inzet om de kindjes te laten dromen! (Jessica R. - 03/12/2023)


Beste Sint en Piet, Bedankt dat u langsgekomen bent in ons gezin. Het was heel fijn om Sint en Piet te ontvangen. Jullie doen dat schitterend en jullie zijn prachtig gekleed! (Helena C. - 02/12/2023)


Jullie waren fantastisch!! (Wendy V. - 02/12/2023)


Wij hebben weer erg genoten van jullie jaarlijkse bezoekmoment, de glinsterende oogjes zeggen daarbij meer dan genoeg. Heel hard bedankt! Wij zouden graag volgend jaar ook een bezoek inplannen. PS: jullie zijn echt PRACHTIG gekleed, top! 👍 (Veerle J. - 02/12/2023)


Dag Sint, Het was weer een aangenaam en hartelijk bezoek. De kindjes hadden plots hun tong verloren, maar misschien lukt het volgend jaar beter. We willen dan ook graag terug reserveren voor 2024. (Karolien L. - 02/12/2023)


Dank jullie wel voor het super bezoek en het cadeautje 😊 Het was verrassend voor iedereen hoe vertrouwd en ongedwongen ons zoontje bij jullie was dit jaar. 💕😊👍Hij is dolgelukkig en neuriet sindsdien de hele tijd. (Nathalie V. - 02/12/2023)


Beste Sint en Pieten, Hartelijk dank voor het leuke bezoek! Onze kinderen -en ook wij als ouders- hebben ervan genoten dat jullie zijn langsgekomen! Het was voor ons de eerste ervaring van een individueel-op-maat Sint- en Pietenbezoek in ons huis. Ondanks dat de kinderen (4 jaar en bijna 5 jaar) het hele Sintgebeuren best heel spannend vinden, stelden jullie rustige en persoonlijke aanpak hen snel op het gemak. Ze zijn nog altijd onder de indruk dat er zoveel persoonlijke zaken stonden genoteerd in het boek van Sinterklaas, dat ze op de schoot van Piet mochten zitten en de staf van Sinterklaas even mochten dragen. 🙂 Kortom, het bezoek smaakte naar méér! Bedankt! (Raf V. - 01/12/2023)


Iedereen was zeer blij met jullie komst. Alles was tot in de puntjes verzorgd, waarvoor dank. (Martine D. - 29/11/2023)


Ik heb de Sint ongemerkt bespied toen hij in ons woonzorgcentrum was en gemerkt dat het echt wel keigoed was. Ook het samenspel met de kinderen was zeer mooi. (Dirk D. - 29/11/2023)


Aan de Sint en zijn Pieten, Ik wil jullie van harte proficiat wensen met jullie doortocht in onze Bijenkorf. Het was heel professioneel uitgevoerd, met alles wat erbij hoort! Echt TOP! (Michèle B. - 29/11/2023)


Beste Sint en Piet, Heel veel dank voor jullie bezoek. We hebben er echt van genoten! Voor onze jongste dochter was het fantastisch (en ook voor de 2 oudere kinderen die even de kans hadden om hun vroege kindertijd te herbeleven)! We vonden het geweldig hoe warm Sint en Piet waren en hoeveel tijd Sint nam voor een uitgebreid gesprek met onze dochter van 4 en haar aanmoedigde om veel te vertellen. Ze kreeg zelfs de kans om wel 3 volledige sinterklaasliedjes te zingen.😊 (Meltem C. - 26/11/2023)


Dankjewel voor jullie fantastische bezoek! Al de kindjes, ouders en wijzelf vonden het heel leuk!! Zet ons volgend jaar maar terug op jullie planning! Nog veel plezier en succes in deze mega drukke periode! (Kelly V. - 25/11/2023)


Beste Sint en Pieten, Allereerst hartelijk dank voor het fijne en mooie bezoek Het is steeds een echt warm moment voor ons en de kids om jullie te mogen ontvangen. (Kim A. - 25/11/2023)


Hallo, nog eens super hard bedankt voor jullie bezoek deze middag. Ze waren helemaal onder de indruk! Jullie deden dat heel goed, perfect! Super leuk bezoek, alles top! Zeer professioneel, een echte aanrader. (Isabel C. - 25/11/2023)


“De echte Sinterklaas en Pieten waren in Happyland Lubbeek: geduldig, praatje met de kindjes, niet enkel ‘foto en de volgende’. Hier was het top. Als het goed is mag men het ook zeggen.”

...“En toch blijven deze écht de leukste.“

...“Mooie Pieten! De Sint ook. Alles tot in de puntjes OK.”

...“Ze hebben dat super gedaan.” (reacties klanten Happyland Lubbeek - 18/11/2023)


Dikke dank u wel Sint & Piet en uiteraard ook aan BF Petfood voor de mooie donatie voor onze opvangkatjes. (Poezensnoetje vzw - 11/11/2023)


Bedankt voor al jullie steun en hulp! Wij, en onze egeltjes, zijn jullie duizendmaal dankbaar! We wensen jullie nog veel plezier in het komende drukke seizoen, en moge jullie nog vele jaren een glimlach toveren op de gezichten van klein en groot. (Egelhulpcentrum Avalon - 11/11/2023)


Erg bedankt, we vonden het erg fijn. Zowel collega’s als patiënten hebben zichtbaar genoten. (Heilig Hartziekenhuis Leuven - 06/12/2022)


Onze kinderen hebben echt genoten van jullie bezoek. Het was meer dan oké! Alles is vlot verlopen en alle reacties waren enthousiast! Bij deze willen we jullie dus graag weer reserveren voor 2023. Nogmaals bedankt voor de fijne dag en tot volgend jaar! (Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Tienen - 05/12/2022)


Bedankt voor jullie bezoek. Het was weer geweldig! (Michel V. - 04/12/2022)


Beste Sint en Zwarte Pieten, jullie zijn GEWELDIG!!!! We genieten elk jaar opnieuw van jullie komst bij ons thuis. Super genieten. Tot volgend jaar. (Mieke D. - 04/12/2022)


Zoals steeds was het bezoek perfect! Graag willen we eventueel al een nieuwe datum vastleggen. (Dave D. - 04/12/2022)


Onze kinderen waren héél gelukkig met het bezoek van Sint en de Pieten! Graag reserveren we een bezoek aan huis in 2023. (Stéphanie D. - 04/12/2022)


Het was een heel leuk bezoek. De kids en wijzelf hebben er van genoten! 't Was leuk om de pakjes persoonlijk te ontvangen van de Sint en de Zwarte Pieten! We hebben ook samen sinterklaasliedjes gezongen, het was een gezellige sfeer! (Wendy V. - 03/12/2022)


Nogmaals bedankt voor het fijne bezoek, zowel groot als klein heeft ervan genoten. We krijgen de kindjes zelden zo stil 😉. Ook oma vond het fijn dat er aan haar gedacht werd. (Karolien L. - 03/12/2022)


Het was weer erg fijn jullie op bezoek te hebben! De kinderen hebben zelf meestal hun mond vol tanden, maar jullie waren de deur nog niet uit en de verhalen kwamen! (Veerle J. - 03/12/2022)


Nogmaals duizendmaal dank. De kindjes hebben er van genoten en wij ook, de Sint en Pieten waren fantastisch. ❤️(Yannick G. - 03/12/2022)


Jullie zijn zo TOP! Dankjewel! ❤️❤️❤️❤️ Onze dag kan niet meer stuk! Veel succes verder en tot volgend jaar. 🌹🍀(Nathalie V. - 03/12/2022)


Wij willen jullie bedanken voor de ontzettend leuke namiddag! Zowel de kinderen alsook onze bewoners hebben er met volle teugen van genoten! Wij als personeel trouwens stiekem ook.😉Jullie bezoek was tot in detail verzorgd, heel leuk om te zien! (WZC De Bleuk - 30/11/2022)


Beste Sinterklaas en Zwarte Pieten, Wat een ongelofelijke avond voor de kinderen. Ze hebben er enorm van genoten al die blinkende oogjes, en ook de ouders.😊De Pieten waren geweldig, nog de goede “echte” Zwarte Pieten. Houden zo zou ik zeggen. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. (Nele D. - 30/11/2022)


Bedankt Sinterklaas en Zwarte Pieten voor jullie bezoek! We hebben er weer van genoten. Tot volgend jaar! (Lusine P. - 27/11/2022)


Het was weer enorm fijn en gezellig om jullie op bezoek te krijgen. Bedankt voor de fijne sfeer. De kindjes waren ook heel blij en hebben net als wij enorm genoten van jullie bezoek. De Pieten waren ook één voor één kanjers. (Kim A. - 23/11/2022)


We zijn ontzettend blij dat jullie bij jullie keuze gebleven zijn betreft het uiterlijk van jullie Zwarte Pieten. Het is een prachtig initiatief en we kijken er enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen. Voor ons is dit de eerste keer, maar hopelijk zeker niet de laatste keer. Onze twee kindjes zijn nog heel jong en er is zelfs een derde kindje op komst. Dus we zijn nog zoet voor vele jaren Sinterklaasplezier. (Helena C. - 20/11/2022)


Reeds vele jaren zijn jullie welkom bij ons. Ook in 2022 verwachten wij, onze kinderen en kleinkinderen, jullie bij ons thuis. Wij hebben ook nog een vierde kleinkind gekregen, zodat jullie de volgende jaren nog werk zullen hebben met onze familie. Hopelijk zullen jullie deze traditie nog lang volhouden want ook de Sint wordt een dagje ouder. Graag willen wij “Vriend van de Sint” worden en jullie fantastisch initiatief steunen. (Michel V. - 02/08/2022)