REACTIES

Erg bedankt, we vonden het erg fijn. Zowel collega’s als patiënten hebben zichtbaar genoten. (Heilig Hartziekenhuis Leuven - 06/12/2022)


Onze kinderen hebben echt genoten van jullie bezoek. Het was meer dan oké! Alles is vlot verlopen en alle reacties waren enthousiast! Bij deze willen we jullie dus graag weer reserveren voor 2023. Nogmaals bedankt voor de fijne dag en tot volgend jaar! (Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Tienen - 05/12/2022)


Bedankt voor jullie bezoek. Het was weer geweldig! (Michel V. - 04/12/2022)


Beste Sint en Zwarte Pieten, jullie zijn GEWELDIG!!!! We genieten elk jaar opnieuw van jullie komst bij ons thuis. Super genieten. Tot volgend jaar. (Mieke D. - 04/12/2022)


Zoals steeds was het bezoek perfect! Graag willen we eventueel al een nieuwe datum vastleggen. (Dave D. - 04/12/2022)


Onze kinderen waren héél gelukkig met het bezoek van Sint en de Pieten! Graag reserveren we een bezoek aan huis in 2023. (Stéphanie D. - 04/12/2022)


Het was een heel leuk bezoek. De kids en wijzelf hebben er van genoten! 't Was leuk om de pakjes persoonlijk te ontvangen van de Sint en de Zwarte Pieten! We hebben ook samen sinterklaasliedjes gezongen, het was een gezellige sfeer! (Wendy V. - 03/12/2022)


Nogmaals bedankt voor het fijne bezoek, zowel groot als klein heeft ervan genoten. We krijgen de kindjes zelden zo stil 😉. Ook oma vond het fijn dat er aan haar gedacht werd. (Karolien L. - 03/12/2022)


Het was weer erg fijn jullie op bezoek te hebben! De kinderen hebben zelf meestal hun mond vol tanden, maar jullie waren de deur nog niet uit en de verhalen kwamen! (Veerle J. - 03/12/2022)


Nogmaals duizendmaal dank. De kindjes hebben er van genoten en wij ook, de Sint en Pieten waren fantastisch. ❤️(Yannick G. - 03/12/2022)


Jullie zijn zo TOP! Dankjewel! ❤️❤️❤️❤️ Onze dag kan niet meer stuk! Veel succes verder en tot volgend jaar. 🌹🍀(Nathalie V. - 03/12/2022)


Wij willen jullie bedanken voor de ontzettend leuke namiddag! Zowel de kinderen alsook onze bewoners hebben er met volle teugen van genoten! Wij als personeel trouwens stiekem ook.😉Jullie bezoek was tot in detail verzorgd, heel leuk om te zien! (WZC De Bleuk - 30/11/2022)


Beste Sinterklaas en Zwarte Pieten, Wat een ongelofelijke avond voor de kinderen. Ze hebben er enorm van genoten al die blinkende oogjes, en ook de ouders.😊De Pieten waren geweldig, nog de goede “echte” Zwarte Pieten. Houden zo zou ik zeggen. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. (Nele D. - 30/11/2022)


Bedankt Sinterklaas en Zwarte Pieten voor jullie bezoek! We hebben er weer van genoten. Tot volgend jaar! (Lusine P. - 27/11/2022)


Het was weer enorm fijn en gezellig om jullie op bezoek te krijgen. Bedankt voor de fijne sfeer. De kindjes waren ook heel blij en hebben net als wij enorm genoten van jullie bezoek. De Pieten waren ook één voor één kanjers. (Kim A. - 23/11/2022)


We zijn ontzettend blij dat jullie bij jullie keuze gebleven zijn betreft het uiterlijk van jullie Zwarte Pieten. Het is een prachtig initiatief en we kijken er enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen. Voor ons is dit de eerste keer, maar hopelijk zeker niet de laatste keer. Onze twee kindjes zijn nog heel jong en er is zelfs een derde kindje op komst. Dus we zijn nog zoet voor vele jaren Sinterklaasplezier. (Helena C. - 20/11/2022)


Reeds vele jaren zijn jullie welkom bij ons. Ook in 2022 verwachten wij, onze kinderen en kleinkinderen, jullie bij ons thuis. Wij hebben ook nog een vierde kleinkind gekregen, zodat jullie de volgende jaren nog werk zullen hebben met onze familie. Hopelijk zullen jullie deze traditie nog lang volhouden want ook de Sint wordt een dagje ouder. Graag willen wij “Vriend van de Sint” worden en jullie fantastisch initiatief steunen. (Michel V. - 02/08/2022)